Welkom op de website van Budget Totaal.

Wat is Budget Totaal?

Budget Totaal wil mensen helpen hun financiën weer in balans te krijgen.

Dat vraagt een volledige inzet voor de volle 100 % van alle partijen.

Samen doen we er alles aan om de druk op uw schouders te verminderen. We werken stap voor stap door deze moeilijke tijd heen.

De budgetcoach van Budget Totaal helpt u de balans in uw financiën terug te vinden.

De aanleiding voor de start van Budget Totaal is dat door de verslechterde economische situatie veel mensen in financiële problemen zijn gekomen.

In het verleden hebben kredietverlenende instellingen ruimere marges gehanteerd voor het lenen van geld. Nu de economie wat slechter gaat en de inkomsten van mensen vaak minder wordt kan de terugbetaling van deze verplichtingen problemen opleveren. Het is vaak moeilijk de eindjes aan elkaar geknoopt te krijgen.

Uiteraard heeft u al geprobeerd er zelf uit te komen. Als dat niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd kan een onafhankelijke persoon (budgetcoach) mogelijk een oplossing bieden.

Uw budgetcoach van Budget Totaal ondersteunt u op een eerlijke en open manier. Zo krijgt iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden aangeboden.

Uw budgetcoach kan u met raad en daad bijstaan, maar ook is het mogelijk om volledig uw inkomsten en uitgaven te laten beheren.